Global opvarmning i byerne

En 6. klasses elev kan åbenbart tilbagevise en stor del af påstandene om global opvarmning (med lidt hjælp fra far). Men sjovt nok påviser de alligevel en slags menneskeskabt opvarmning, nemlig den opvarmning, der måles i byerne, som tilsyneladende bliver varmere og varmere.


Måske bliver byerne ikke varmere som sådan, men når byområdet langsomt omslutter målestationerne med asfalt og udblæsere fra airconditionanlæg, så er det helt naturligt at temperaturen på de stationer stiger. Peter og hans far har bare lavet en simpel påvisning af det fænomen. Deres lille øvelse afviser ikke at jorden samlet set er blevet varmere, men den burde tage toppen af panikken omkring klimaet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.