Nye “problemer” i Irak

Nogen gange kan fremgang ses ved at observere hvilke nye problemer, der opstår. I Irak er de kommet så langt i kampen mod al-Qaeda, at problemer nu kommer frem, for udenlandske selvmordsbombere har åbenbart haft for vane at gifte sig med irakiske kvinder og få børn med dem. De har så sprængt civile irakere ihjel, så enkerne og deres fædreløse børn nu er uønskede i Irak.

Enkerne kræver nu af al-Qaeda, at de hjælper med at forsørge dem og sørger for at de får et udenlandsk pas – for de har gjort deres del for sagen. Ingen vil gifte sig med enkerne og forsørge deres børn, og hvad værre er, at da deres fædre ikke er irakere, så er børnene det heller ikke. Forståeligt nok er selvmordsbombernes hjemlande heller ikke meget for at hjælpe al-Qaeda enkerne.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.