Arbejdsløse mod dræbersnegle

På Frederiksberg har den konservative Stig Elling foreslået at sætte arbejdsløse til at bekæmpe dræbersnegle på de offentlige ejendomme og områder. Det er da et aldeles glimrende forslag.

Omkostningerne ved den arbejdsintensive kamp mod dræbersnegle er næsten allerede betalt, for de arbejdsløse får i forvejen penge for at lave ingenting. Man kan lige så godt få noget valuta for pengene, og hvis det så motiverer de arbejdsløse til at søge andet fast arbejde, så vinder man hele vejen rundt.

Hvis en arbejdsløs ikke vil lave noget for pengene, så må det være udtryk for at vedkomne ikke har brug for pengene, og så kan de spares. Arbejdsløse skal aktiveres allerede fra den første dag får understøttelse, og aktiveringen stopper den dag de ikke længere får noget. De arbejdsløse skal helt selv kunne styre om det er når de får et andet job, eller når de bare ikke har brug for pengene mere.

Hvis der er flere arbejdsløse end der er dræbersnegle på offentlige områder, så kunne man fint tilbyde den service til private også. Har du dræbersnegle i haven, så ring til en arbejdsløs.

Problemet er bare om man kan finde nok opgaver på andre tider af året. Lidt kreativitet fra kommunens side skulle nok kunne klare den sag.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.